Donateur worden

De Ulu moskee in Utrecht is meer dan alleen een moskee. Het is een multiculturele ontmoetingsplaats waar nieuwe vriendschappen tot stand komen en mooie herinneringen worden gemaakt. Voor zowel jong als oud is de moskee een plek om samen te komen, te bidden en te leren over het geloof.

Gemeenschapsdonaties zijn de bouwstenen

De bouw van de Ulu moskee is enkel gefinancierd uit donaties van de gemeenschap. Zonder deze gemeenschapsdonaties zou de Ulu moskee niet hebben bestaan. Nog steeds bestaan de inkomsten van de moskee grotendeels uit donaties.

Word donateur

De gemeenschapsdonaties hebben de Ulu moskee gemaakt tot wat het nu is. De donaties maken het ons mogelijk om de moskee goed te onderhouden en vernieuwingen door te voeren. Jouw donatie is dus onmisbaar.

Evde Kal – Camimizide Unutma

Evde Kal – Camimizide Unutma

Unutmaki Utrecht Ulu Camimizin herzamankinden daha çok maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var…

Bijdrage

Bijdrage

Beste broeder en zuster,

Blijf thuis; denk aan onze moskee

Vergeet niet, Utrecht Ulu Moskee heeft uw morele en financiële hulp harder nodig dan ooit.

Moge Allah uw bijdrage rijkelijk belonen

Lailatul Qadr

Lailatul Qadr

Lailatul Qadr is een zeer gezegende nacht in een zeer gezegende maand, namelijk de maand Ramadan.
Op verzoek van onze donateurs is onze moskee i.h.k.v. Laitaul Qudr avond vanaf 22.30 tot suhur in kleine groepjes open voor broeders en zusters die hun zakat, fitrah of andere vorm van gift willen schenken.

Ramazan Bayrami

Ramazan Bayrami

Elk jaar verrichten wij binnen onze moskee het Eid gebed. Wegens het coronavirus wordt het Eid gebed dit jaar helaas NIET verricht in onze moskee. Deze beslissing is genomen door De Islamitische Stichting Nederland (HDV), de fatwa van de Directie Religieuze Zaken en gesprekken met de lokale autoriteiten.
Als moskee willen wij niet dat iemand ziek wordt en nemen daarom geen onnodige risico’s.
Wij wensen u alvast een gezegend en gezond Eid Al Fitr.